Ne dobja el, hanem cserélje le az alkatrészeket!

2018-03-30 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Az alkatrészek cseréjével meg lehet hosszabbítani a fútóbicikli életét

A mai világban elég jellemző, hogyha valami elromlik, akkor azt nem megjavítjuk, toldjuk-foldjuk, hanem egyszerűen eldobjuk és másikat veszünk.

Ennek a hozzáállásnak elég negatív hatásai vannak, hiszen egyrészt feleslegesen szennyezzük a környezetet, szükségtelenül költjük a pénzünket, ráadásul rossz példát mutatunk a fiatalabb nemzedéknek. Sok esetben az alkatrészek cseréjével meg lehetne oldani a problémát és még jó pár hónappal vagy akár évvel meg lehetne hosszabbítani az adott tárgy életét. A gyerek futóbiciklik esetében is járható ez az út, hiszen szinte nincsenek olyan alkatrészek, amelyek helyett ne lehetne másikat venni és ne lehetne kicserélni.

A legtöbbször otthon is el tudja végezni egy ügyes kezű apuka a cserét, de ha nem, egy szervizben potom pénzért megjavítják a meghibásodott kerékpárt. A gyerekfutobicikli.hu weboldalon minőségi alkatrészek vásárolhatóak, bőséges választékból és elfogadható áron, így könnyen újjá lehet varázsolni a használt bicikliket is, amelyek aztán több csemetét is kiszolgálhatnak.


Tags: ,