Néha jól jön egy kis Extra Dry pezsgő

2018-04-24 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Extra Dry pezsgő

Léteznek olyan dolgok, amelyekről meglehetősen keveset tud az ember, annak ellenére, hogy viszonylag gyakran fogyasztja, használja azokat élete során. Az Extra Dry pezsgő azon szeszes itókák közé tartozik, amelyiknek számtalan jótékony hatása van. Nemrégiben a kutatók bebizonyították, hogy napi mérsékelt fogyasztása jó pár betegségtől megóvja a szervezetet.

Leginkább a szívre és az érrendszerre van pozitív hatással, azonban a brit szakemberek arra is rájöttek, hogy magas ásványi anyag tartalmának köszönhetően (cink, kálium, magnézium) segít olyan betegségek kezelésében, mint a stroke, az Alzheimer, vagy a Parkinson-kór. Ráadásul a fogyasztásával az időskori feledékenység is megelőzhető.

Ugyanakkor az Extra Dry pezsgő rendkívül kevés kalóriát tartalmaz, így a diétás étrenden lévők is nyugodt szívvel kortyolgathatják. Mindezek mellett az is bebizonyosodott, hogy antioxidáns tartalma miatt elnyomja a szabadgyököket, amelyek egyébként rákos megbetegedéshez vezethetnek. Tehát napi egy-két pohárka Extra Dry pezsgő fogyasztása életet menthet.


Tags: ,