Népszerű a hölgyek körében a Hauser kerékpár

2017-08-28 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Hauser kerékpár

A magyar Hauser többféle bringát is gyárt, azonban van egy, amelyik sokak nagy kedvence. A városi Hauser kerékpár az a típus, amimaximálisan ki tudja elégíteni az igényeket.

Amikor valaki csak a városban használná a bringát, és kényelmesen, egyenes háttal, bármikor leérő lábakkal akar tekerni, akkor bizony érdemes a napjainkban igen népszerű fajtát megvenni. Persze ez csakis akkor egy jó döntés, ha az ember tudja, hogy nem igazán fog vele hosszabb túrákra indulni és meg sem fordul a fejében a hegyi terep kipróbálása.

A városi Hauser kerékpár főként a hölgyek körében elterjedt és a nőies megjelenése divatot teremtett. Nyilvánvalóan ez nem azt jelenti, hogy a férfiak nem használhatják. A Hauser kerékpár mutatós jellegét a kis kiegészítők adják, a kosárral felszerelt változat pedig mindenkit elbűvöl.

Sok megvehető szoknyavédővel, ami megakadályozza, hogy a szoknya beakadjon a hátsó kerékbe. A Hauser kerékpár lényeges tartozéka még a láncvédő is, amivel végleg elfelejtheti a tulaj a nadrágcsíptetést és az olajos cipőket. Ezért szeretik sokan ezt a bicajt.


Tags: