Nike Magista elképesztő formatervezéssel

2019-01-29 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Berobbant a Nike akció

Vajon tényleg csak a szponzorok miatt viselnek ilyen focicipőket a profi sportolók? Valószínűleg teljesen elégedettek az olyan modellekkel, mint a Nike Magista, hiszen a cég többek között az ő segítségükkel alkotja meg a közel tökéletes modelljeit.

Mindenki maga döntheti el, hogy melyik cég termékeit szereti jobban, de az kétségtelen, hogy a Nike Magista egy remekbeszabott focicipő, ami minden körülmény között kényelmes és megbízható marad, még esőben is.

Ez nemcsak a talpán található stopliknak köszönhető, de annak is, hogy a tervezőknek sikerült alkalmazniuk az ACC technológiát, amire méltán büszkék lehetnek a Nike szakemberei. Nagyon sokat számít, hogy a labda mennyire csúszik meg a cipőn passzoláskor vagy lövéskor. Egy döntő 11-est elrontani rendkívül bosszantó és önbizalom-romboló érzés.

Viszont a Nike Magista viselésével nem kell ilyesmitől tartani, hiszen a koncepciójának köszönhetően, minden adott a mesteri játékhoz. Ha valaki szeretné profinak érezni magát a pályán, akkor érdemes beszereznie a Nike Magista lábbelit.


Tags: ,