Optimális döntés a betonkerítés

2017-09-18 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Betonkerítés

Mitől lesz egy kerítés jó és minőségi? A betonkerítés példáján keresztül ezt könnyen megtudhatjuk. Az első és legfontosabb funkciója a védelem. Lehet szó a tényleges betolakodók elleni védelemről vagy a magánélet megőrzésére szolgáló építményről.

A tényleges betolakodók ellen, a lehető legjobb védelmet csak és kizárólag egy masszív, kemény szerkezet tudja nyújtani. Itt szóba kerülhet a fém, beton, tégla és néhány fafajta, de a többi típusú kerítésen viszonylag egyszerű átjutni. A privátszféra védelmét általában egy olyan építmény nyújthatja, amin nem lehet átlátni.

Itt már szűkül a kör, mert a kovácsoltvas kerítések hiába esztétikusak, attól még be lehet rajtuk látni. Így maradt a fa-, zsalukő-, tégla- vagy betonkerítés. A következő kritériuma, hogy stílusban ne térjen el a főépülettől. Egy újépítésű ház esetében könnyebb a dolgunk, hiszen ott egymáshoz igazíthatjuk a stílusokat. Egy felújítás során már a kerítés kinézetének kell rugalmasabbnak lennie. Igazán kreatív megoldásokat nyújt a betonkerítés.


Tags: ,