Ortopéd kutyafekhely az egészséges ízületekért

2021-05-03 | By yatoo | Filed in: Webáruház.

Az idős vagy beteg négylábú családtagjaink is megérdemlik az extra törődést. A kiegyensúlyozott étrend és sok simogatás mellett, az ortopéd kutyafekhely is javíthatja a közérzetüket és természetesen az egészségüket. Ahogy az emberek, úgy a kutyák is fiatalabb korukban gyakorlatilag bárhol képesek álomra hajtani a fejüket, hiszen még nem fájnak az ízületeik, izmaik, csontjaik.

Idősebb korban azonban a pihenést már olyan eszközökkel is kellemesebbé tehetjük, mint a memóriahabos matrac. Az ortopéd kutyafekhely különleges sok tekintetben. A kutya testéhez idomul, ezzel egyenes vonalban tartva az állat gerincét, ami biztosítja a fájdalommentes, pihentető alvást.

Ideális az idős és beteg állatoknak, valamint az olyanoknak is, amelyek éppen valamilyen műtéten estek át. Az ortopéd kutyafekhely ugyanakkor nemcsak a matrac szempontjából különleges. A petsker.hu webshopban megrendelhető termékek bőrborításúak, ellenállnak a víznek, deformációnak és a szennyeződéseknek. Rendkívüli élményt nyújtanak az idős vagy éppenséggel fiatal állatoknak egyaránt.


Tags: