Párátlanító készülék a falpenész felszámolására

2018-08-19 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Párátlanító berendezés

A házban lévő benti levegő állapotának a javításának, egészségesebbé tételének sokféle módja van. Egyik kérdéses problémára a párátlanító készülék jelentheti a megoldást. A párás levegő a gombás fertőzések melegágya, a falpenész valósággal ujjong az efféle nedves környezetért.

Egy párátlanító készülék használatával azonban esélyük sem lehet a terjeszkedésre. Mielőtt valaki ilyen gépet vásárolna, okvetlenül tisztában kell lennie azzal, hogy a túlzottan száraz levegő sem egészséges a légutaknak.

Az emberi szervezetnek az ideális páratartalom 40-60 százalékos értékek között mozog. Felette vagy alatta többféle és különböző intenzitású káros reakciót is kiválthat az adott közeg.

A párátlanító készüléknek több fajtája is megtekinthető a szellozoshop.hu internetes oldalon, ahol az egyéb szükséges tartozékok mellett, még higrométer is kapható, amivel pontosan nyomon lehet követni a vízgőzzel való telítettség alakulását. A rendelés menete gyors és egyszerű. Csak pár kattintás, utána már csak a futár érkezését kell kivárni.


Tags: ,