Proteines csokoládé a büntetlen nassolásért

2018-02-06 | By yatoo | Filed in: Életmód.
Proteines csokoládé

Manapság egyre többször találkozunk a boltok polcain olyan édességekkel, amelyek egészségesebbek a hagyományos társaiknál, hiszen magas fehérjetartalommal és jóval kevesebb szénhidrát koncentrációval rendelkeznek. A proteines csokoládé kiváló döntés lehet az édesszájúak népes táborának, hiszen rengeteg finomabbnál-finomabb ízben érhetőek el és az izmaink szempontjából elengedhetetlen fontossággal bíró fehérjéket is tartalmazzák.

Bátran fogyasztható sportolóknak vagy az egészséges életmódot kedvelőknek egy nehéz munkanap vagy fárasztó edzés után. A változatos ízekben előforduló proteines csokoládé kalória- és zsírtartalma alacsony, hozzáadott cukor nélkül készül.

Étkezést helyettesítő funkciójukat kihasználva, az egyik legnagyobb előnyük a kényelem, hiszen olyan helyzetekben is könnyen alkalmazhatóak, amikor nincs időnk vagy lehetőségünk ételt készíteni. Jó hír, hogy az édességgel a gluténra érzékenyek is élhetnek. A proteines csokoládé pluszenergiát garantálva teszi izgalmasabbá a mindennapjainkat.


Tags: ,