Raklapos polc egy- vagy kétoldalas állványrendszer részeként

2018-04-07 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Raklapos polc

Nem minden raktári állványrendszer felel meg raklapok, illetve az azokon elhelyezett termékek tárolására. A raklapos polc egyidejű hozzáférést kell biztosítson minden rakathoz, valami kellő stabilitással kell bírjon, hogy ne billenjen ki vagy dőljön össze a nagyobb súlyok alatt sem.

A Nordan Prod Kft. remek megoldást kínál a raklapos polc kialakítására, amit a www.egyeditermek.hu weboldalon lehet megtekinteni és részleteiben megismerni. Az úgynevezett soros raklaptároló állvány esetében egy- vagy kétoldalas polcrendszerek kerülnek egymással párhuzamosan elhelyezésre, folyosót kialakítva közöttük.

A folyosó szélességét a targoncához lehet igazítani, amelyikkel majd mozgatásra kerülnek a rakományok, a raklapos polc mélysége pedig szimpla és dupla változatban is kérhető. Amennyiben az utóbbi mellett döntünk, tudni kell, hogy csak teleszkópos villával felszerelt emelőgéppel lehet majd a belső sort is ki- és beemelni, de ha ez nem gond, érdemes ezt a verziót is átgondolni. Így az azonos rakományú raklapok egymás mögé is kerülhetnek.


Tags: ,