Randi programok télen: egy lakás pár órára!

2016-09-06 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Hasznos a buvohely
Hasznos a búvóhely

A fiatal párok csak nagyon ritkán lehetnek igazán egyedül, hiszen a szülők javarészt mindig otthon vannak, a kávézók és egyéb lokálok meg semmiképp sem tekinthetőek intim helyeknek. A valódi magány elérése érdekében sokszor egy lakás pár órányi bérlése mellett kell dönteni, ami garantálja a fiataloknak a kettesben töltött pillanatokat.

A Budapesten élők roppant szerencsésnek tekinthetik magukat, ugyanis számtalan, úgynevezett búvóhely áll rendelkezésre. A pároknak csak annyi a dolguk, hogy felhívják az adott weboldalakon lévő telefonszámot, egyeztetnek a tulajdonossal, és alig pár órán belül már otthonosan is érezhetik magukat a lakásban.

Ennek a pozitívumát a nyugalom mellett a remek felszerelés és megnyerő környezet is garantálja, hiszen itt szó sincs egy lerobbant ingatlanról. Az esetek többségében ezeken a helyek minden modern és megtalálhatóak a fontos berendezések, mint például a televízió vagy épp a számítógép is, illetve az ehhez tartozó internet. Amikor az ember nem tudja, hogyan lehet kettesben a kedvesével, vagy épp mivel tölthetné el az időt télen, nyugodtan dönthet a kellemes hangulatú búvóhelyek mellett.


Tags: ,