Randiztál már egy corvini kuckóban?

2019-01-07 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Corvini búvóhely

A kettesben eltöltött pillanatok mindig felejthetetlenek a pároknak, akik pontosan ezért gyakran törekednek arra, hogy mindezt a lehető legtöbbször megoldják, elérjék. Ha csak kettesben szeretnél lenni a pároddal egy pár órára, akkor erre ideális helyszínt tud biztosítani egy corvini búvóhely.

Ha már hallottál az ismerősöktől, barátoktól a randihelyekről, esetleg te is rájuk bukkantál az interneten, és egy kicsit beleástad magad a dolgokba, Te is tudod, hogy ezek mennyire jó helyek, főleg a fiataloknak. Természetesen a Corvin téren található búvóhelyek modernek, mindennel felszereltek, ezért hiányérzetetek biztosan nem lesz majd, nem csupán a hálószobában és a fürdőszobában, de még a teraszon sem.

Érdemes esélyt adni egy pár órára, egy egész hétvégére vagy egyetlen éjszakára is a Corvin negyedben található randihelyeknek. A lakás egy roppant igényesen berendezett hely, ahol külön figyeltek a korszerűségre és arra, hogy minden követelménynek megfeleljen a randihely.

A szoba friss ágyneművel, klímával, kábel TV-vel, WI-FI kapcsolattal, mini-hifi lehetőséggel fogad benneteket. Természetesen itt minden díjmentesen használható, ezért nem szabad szégyenlősnek lenni. Nem titok, hogy azért mentek ide, hogy kikapcsolódjatok és jól érezzétek magatokat.

A határt tehát csak a fantáziátok szabhatja meg. Rengetegen egyből a fürdőszobával kezdik, ahol a közös tusolás vagy fürdőzés mindenképp egy pihentető, relaxáló és gyakran vérpezsdítő élmény. A vizes helyiségben mindig friss, pihe-puha törülközők várnak rátok.

A szerelmi fészek egyszerűen megközelíthető gyalogosan is, illetve tömegközlekedési eszközökkel egyaránt. Ha pedig kocsival jöttök, akkor parkolási lehetőség is van. A buvohelykereso.com oldalon még többet megtudhatok erről a helyről, ahol természetesen fel is tudjátok venni a kapcsolatot a tulajdonossal.

Érdemes minél hamarabb foglalni, ugyanis a budapesti randikuckók igazán felkapottak. Ez nem is csoda, hiszen itt minden a romantikáról és az intimitásról szól. Ha még nem próbáltatok ki egy ilyen helyet, érdemes lehet esélyt adni ennek a Corvin téren található csodás búvóhelynek.


Tags: ,