Remek alapanyag a holt tengeri iszap

2022-08-21 | By admin | Filed in: Webáruház.

Bőrünk regenerálására és megszépítésére a legjobb választást azok a termékek jelentik, amelyek természetes alapanyagokból készülnek. Csodálatos kozmetikumok születtek a holt tengeri iszap felhasználásával, amelyek szépészeti célokra rendkívül hatásosak.

Ennek a tengernek az iszapjában és sójában nagymennyiségben találhatóak meg az egészséges bélműködéshez elengedhetetlen ásványok, amelyek páratlan regeneráló hatásukkal elsőre lenyűgöznek minket. A holt tengeri iszap, mint fő összetevő szerepel számtalan Ahava kozmetikai készítményben. Így az ahavashop.hu internetes drogéria kínálatában megtalálható a só- és iszapszappan, a folyékony só, a holt-tengeri ásványi iszap, valamint fürdőkristály és még sorolhatnánk. A holt tengeri iszap hozzáadásával készült kozmetikai termékek gyógyítanak, szépítenek és regenerálnak, hiszen mélyen hidratálják, táplálják a bőrt.

Ezen egyedi kozmetikumok visszaállítják a bőr egészséges pH szintjét. A holt tengeri iszap tartalmú készítmények az érzékeny bőrű személyeknek is optimálisak.


Tags: