Roppant kedvező hőszigetelt üveg árak

2016-09-05 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Hőszigetelt üveg árak
Hőszigetelt üveg árak

Sokan nem tudják, milyen fajtára is cseréljék le a régi ablakokat, illetve melyik az a thermo üveg, amelyik valóban megfelelőnek bizonyul. Rengetegen úgy gondolják, hogy a hőszigetelt üveg árak a leginkább mérvadó kvalitások. Pedig egyértelmű, hogy a minőség többet érhet. Szerencsére rengeteg olyan típus vásárolható meg, amelyik ötvözi az alacsony értéket és a magas színvonalat. A kedvező nívóval rendelkező hőszigetelő üvegek egyik legfontosabb kvalitása az, hogy akár két-három fontos üvegablak réteggel is rendelkezhetnek.

Természetesen, ez a gyártási technológiától is függ, ami manapság egyre inkább fejlődik, és olyan modern típusok látnak napvilágot, amelyekkel az alig hároméves fajták sem tudnák felvenni a versenyt. Sokan azt gondolják, a rétegezés megbontja a hatékonyságot, azonban ez egyáltalán nem igaz, hiszen ezek a legkorszerűbb típusok a fejlett gyártási megoldás révén egy egységes építőelemet képeznek. A fejlődés miatt egyre inkább megfigyelhető, hogy a hőszigetelt üveg árak egyre alacsonyabbak, így már könnyebben megszerezhetőek a profibbak is.

A hőszigetelt üveg árak pontosan ennek a modernizációnak köszönhetően lesznek egyre alacsonyabbak, ami világossá teszi, érdemes befektetni ezekbe. Nem hibás ezt a kifejezést használni, tehát a befektetést, mert egy komolyabb modell mindenképp azt jelenti. Azért is, mert így az ember rengeteget spórolhat, kevesebb energiahordozót kell felhasználjon, hogy fűtse a lakást, és ahhoz is, hogy optimális szinten tartsa a hőfokot, még akkor is, amikor kint tombol a hideg. Minden a hatékonyságon múlik, ami egyszerűen kiszámolható a bizonyos U érték segítségével.

Ha egy adott ablaknál ez az érték 1,2 W/m2K, akkor az csakis azt jelenti, jó hőszigetelő kvalitással bír az adott modell, és a legrosszabb kinti körülmények között is eredményes marad. Például ha a hőveszteség mértéke 10 Celsius-fok benti-kinti hőmérséklet-különbség esetén sem haladja meg az 1,2 Wattot négyzetméterenként, akkor világos, a tulajdonos remek döntést hozott meg. A hőszigetelt üveg árak mellett az eredményesség is mérvadó.


Tags: ,