Royal Canin macskatáp mindenféle cicusnak

2018-09-29 | By yatoo | Filed in: Egyéb.
Royal Canin macskatáp

A lakásban élő cicusoknak teljesen eltérőek az igényeik, mint azoknak, amelyek az udvaron élnek, állandóan mozognak és vadásznak. Éppen ezért, fokozottan oda kell figyelni az étkeztetésükre is, hogy mindent megkapjanak, amire a szervezetüknek szüksége van, de azért túl sok se legyen.

A Royal Canin macskatáp a mozgásszegény életmód ellenére sem okoz elhízást, így ez jó választás a benti állatoknak. Pontosan annyi fehérjét, vitamint és ásványi anyagot biztosít a számukra, amennyi elegendő az egészség megőrzéséhez, sem többet, sem kevesebbet.

Amennyiben azt szeretné, hogy az elégedett dorombolást minél több ideig hallhassa, akkor válassza a Royal Canin macskatáp valamelyik változatát, és akkor biztos lehet benne, hogy kedvence hosszú, boldog életet fog élni!

A Royal Canin macskatáp egyéb speciális igényekre is megoldást kínál, így érdemes a teljes kínálatot átböngészni. Kölyökmacskáknak, idősödő egyedeknek, ivartalanított példányoknak más-más Royal Canin macskatápot lehet rendelni, tehát oda kell figyelni a választásnál.


Tags: ,