Rozsdamentes lábas – esztétika és egészség egyben

2017-09-05 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Rozsdamentes lábas

Bármennyire is meglepőnek tűnhet, de az általunk ártalmatlannak vélt, kissé elhasznált, rozsdás konyhai edények nemcsak esztétikailag rombolják a konyha összképét, de még az egészségünkre is káros hatást gyakorolnak. Ebből kifolyólag, ajándéknak és öncélú használatra is tökéletesen megfelel a rozsdamentes lábas.

A rozsdamentes acélnak köszönhetően, egyike a legnagyobb gasztronómiai vívmányoknak. Hatékony használata főzőlaptól független, 5 rétegű hővezető aljjal rendelkezik és ennek köszönhetően kifogástalanul tartja a hőt. Továbbá, a rozsdamentes lábas előnyei közé sorolható, napjaink prioritásait figyelembe véve az is, hogy mosogatógépben sérülésmentesen tisztítható.

Az esztétikai szempontokat követve, a rozsdamentes lábas fedele üvegből készül, valamint a praktikusságra való tekintettel, öntőkarimával rendelkezik, ami lehetővé teszi a gyors és cseppmentes kiürítést. Világunk nagy hátránya, hogy egyre ritkábban jár együtt az esztétikus és egészséges jelző. Ezzel szemben, a rozsdamentes lábas minden darabja arra hivatott, hogy a konyhát esztétikusan az egészséges táplálkozás útjára terelje.


Tags: ,