S.O.S duguláselhárítás és gyorsszolgálati vízszerelés

2017-09-07 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
S.O.S duguláselhárítás

Akár a konyhai lefolyó, akár a WC dugul el, azonnali segítségre van szükség, hiszen sem a mosogatókagylót, sem pedig a mellékhelyiséget nem lehet sokáig nélkülözni. Ugyanakkor S.O.S duguláselhárítás nem minden vízvezeték szerelő szolgáltatásai között szerepel, így érdemes előre felkészülni az ilyen helyzetekre és nem akkor keresgélni, amikor már megtörtént a baj.

Például Gabona Róbert elérhetőségeit érdemes elmenteni, ugyanis folyamatosan, vagyis 0-24 órában rendelkezésre áll. Nála még a hétvége és az ünnepnapok sem számítanak kivételnek, hiszen tudja, hogyha eltömítődik egy víz- vagy szennyvízvezeték, akkor ott minél hamarabb lépni kell.

Sőt, S.O.S duguláselhárítás mellett, vízszerelés gyorsszolgálatot is biztosít, mivel nemcsak a dugulás kívánhat azonnali közbenjárást, hanem például egy csőhasadás vagy a csap nyomás miatti szétrepedése, törése is. Tehát, ha nem szeretné, hogy felkészületlenül érje egy ilyen baleset, illetve minimalizálná a károkat, akkor Gabona Gábor telefonszámát mindig tartsa kéznél!


Tags: ,