SMARTON és UNITON nyitottcsörlős daruk

2018-06-16 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Nyitottcsörlős daruk

Ipari területeken sokszor van szükség a gépek segítségére, hiszen ma már sok olyan feladat van, amit az ember nem tudna elvégezni. Ugyanakkor manapság már a számítástechnikával is ötvözik a gépi erőt, így nemcsak nagyobb erőforrást lehet biztosítani, hanem a biztonság is jelentősen növelhető.

Például a Konecranes által forgalmazott nyitottcsörlős daruk a legkorszerűbb daruszoftverrel vannak ellátva, aminek köszönhetően szinte maguktól gondolkodnak. A nyitottcsörlős daruk és az általuk emelt terhek is végig ellenőrzés alatt tarthatóak, így szinte nem is történhet semmilyen baleset vagy hiba.

A nagyteljesítményű, maximum 250, illetve 500 tonna teherbírású SMARTON terméküket főként gyártás, energia-, autó- és papíripar területeire ajánlják, míg az erős daruvázzal és kocsival felszerelt UNITON változatot különösen az acéliparban lehet hasznosítani.

Azonban a nyitottcsörlős daruk egyéni igények szerint is átalakíthatóak, így lényegében szinte bármilyen terepen helytállhatnak. Csak fel kell vennie a kapcsolatot a Konecranes csapatával és ők mindent megtesznek az elképzeléseinek a megvalósításáért.


Tags: ,