Sokféle gluténmentes tészta választható

2016-08-17 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Gluténmentes tészta
Gluténmentes tészta

Általában mindenki, aki csak teheti, törekszik a minél egészségesebb táplálkozásra. Ennek egyik formája lehet az is, hogy a hagyományos tésztakészítmény helyett, gluténmentes tészta kerül az asztalra. A Fittkuckó kínálatában, gluténmentes kivitelben egyaránt találunk reszelt, cérnametéltet, spagettit, de még pizza-tésztát is, így aki diétára van fogva, annak sem kell lemondania a kedvenc ételeiről.

A gluténmentes tészta a lisztre érzékenyek számára is fogyasztható és ajánlott minden olyan tésztaimádónak, aki az élvezetek mellett, az étkezésére is jobban oda szeretne figyelni. A Fittkuckó honlapján, a termék kiválasztása után, a részletek gombra kattintva részletesebb információk olvasatóak.

A vásárlási döntés megszületése után pedig, a virtuális bevásárlókosárra kell klikkelni és a mennyiség meghatározása után, végigmenni a személyes adatok megadáson, a szállítási és fizetési lehetőségek kiválasztásán. Végül csak várni kell pár napot, amíg megérkezik az otthonába a kívánt gluténmentes tészta.


Tags: ,