Stiga bozótvágó, mint a gyomirtás mestere

2023-02-01 | By admin | Filed in: Szolgáltatás.
Stiga bozótvágó
Stiga bozótvágó

A halogatás általános emberi tulajdonság, ami gyakran okoz a későbbiekben komoly fejtöréseket, problémákat. Megesik, hogy akkor kapunk észbe, miszerint valamit tenni kellene, amikor az idő már nagyon elhaladt. Bár tudjuk, hogy ezzel csak a saját dolgunkat nehezítjük meg, ennek ellenére mégis hagyjuk telni a napokat, heteket.

A különösen elvadult területek megtisztítására a Stiga bozótvágó ideális. A növényzet a tavasz kezdetével gyorsan szárba szökik és jelentős zöldtömeget fejleszt. Még az igazán magasra növő és kemény, gyakran fás szárat képező fajták is gyorsan terminálhatóak kisebb korukban. Ha ez elmarad, akkor nincs más hátra, amint a Stiga bozótvágó bevetése.

A kétütemű benzines motor 1,25 kW teljesítmény leadására képes. Az SBC 242 D típus könnyen kezelhető és tartós, ezért sok éven keresztül teszi a dolgát rendületlenül. Minimális odafigyelést igényel. A Stiga bozótvágó az árkok mentén, kerítések tövében, szegélyeknél, valamint a fák között is nyugodtan bevethető ugyanolyan sikerrel.


Tags: