Supinált benti cipőben nem fázik a láb

2023-10-11 | By admin | Filed in: Webáruház.

Milyen az ideális otthoni lábbeli egy gondoskodó anya vagy nagymama szemében? Erre a látszólag egyszerű kérdésre a válasz többféle is lehet. Meleg, kényelmes, nem csúszik, nem szintetikus anyagból készült, stb…

Annak a kijelentésnek, hogy a supinált benti cipő kötelezően meleg kell legyen, logikus magyarázata van. Sok gyerek mezítláb jár otthon a meleg évszakban, amikor pedig hűvösebb lesz zoknit húz és csak a hideg ősz beköszöntésével védi a kis lábát, veszi fel a supinált benti cipőt.

Ráadásul ezt a kritériumot a cáfolhatatlan népi bölcsesség is alátámasztja, amit egyébként az orvostudomány is megerősít, miszerint ha meleg a láb, az ember nem fázik.

Nos a dolog gyakorlati háttere pedig az, hogy az egyes lakásokban és házakban a szobák, ablakok és ajtók elhelyezkedésének sajátosságai miatt, a huzat pontosan a padlón halad át, ezért a meleg supinált benti cipő viselete egyszerűen szükséges. Arról pedig, hogy a gyermek is megkedvelje ezt a lábbelit, a kedvenc rajzfilmfigurákkal vagy díszítőelemekkel felvértezett párok gondoskodnak.


Tags: