Számos erénnyel büszkélkedik a párnás kávéfőző

2022-01-04 | By admin | Filed in: Szolgáltatás.
párnás kávéfőző
Párnás kávéfőző

A legsokoldalúbb és legpraktikusabb típusú kávégép közel 40 évvel ezelőtt jelent meg a piacon. Népszerűsége az otthoni felhasználók körében pedig évről-évre csak növekszik. A párnás kávéfőző a nevét a benne felhasznált kávé csomagolásáról, más néven a párnákról kapta. Ezek a párnák változó mennyiségű frissen őrölt kávét tartalmaznak.

A zárt csomagolás biztosítja, hogy az aroma megmaradjon, ugyanakkor a kávéfőzés is egyszerű legyen. A főzési folyamat során a lezárt párnák nyomás alá kerülnek, így a forró víz átfolyik rajtuk. Ez az elkészítési módszer elfeledtette a kávégép tulajdonosokkal a készülékek állandó tisztításának problémáját, így azok használata sokkal egyszerűbbé vált.

A párnás kávéfőző makulátlanul tisztán tartja a konyháját és mindig tökéletes eszpresszót főz, frissen őrölt kávéból. A kávén, cappucinón vagy lattén kívül, a párnás kávéfőzővel teát is készíthetünk. Mindössze annyit kell tennünk, hogy kiválasztjuk a megfelelő párnát, ami tartalmazza az összetevőket. Szerezze be Ön is azt a modellt, ami a legjobban illeszkedik a konyhájába!


Tags: