Szendvicspanel jó hőszigeteléssel

2016-09-08 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Szendvicspanel
Szendvicspanel

Gyárak, ipari épületek esetében már régen nem a klasszikus építőelemek kerülnek használatra. Ugyanis itt nagyon fontos a gyorsaság, a praktikusság és a minél kevesebb energiát igénylő munka, ezért a legtöbben inkább a szendvicspanel mellett döntenek. A szendvicspanel méretre készül, így akár egy teljes külső fal is megszülethet belőle.

Nem kell falazni, szigetelni, vakolni, csak a megfelelő módon beilleszteni, majd rögzíteni a paneleket és máris kész az épület. Külön figyelmet fordíthatunk a hőszigetelő képességre és a tűzálló tulajdonságra is, ugyanis attól függően, hogy milyen töltetet választunk, különféle környezetekhez és igényekhez megfelelő külső vagy belső fal, tető is megvalósítható belőle.

A PIR habbal töltött szendvicspanel például kiváló hőszigetelő, így lakóházak és olyan gyárak esetében is kiváló, ahol fontos tényező a hőmérséklet. Amennyiben fontolgatja a PIR szendvicspanel alkalmazását, akkor látogasson el a martonacel.hu weboldalra, ahol különféle típusok közül válogathat és egyedi méreteket is igényelhet!


Tags: ,