Szójaviasz gyertya varázslatos illattal

2022-09-04 | By admin | Filed in: Szolgáltatás.
szójaviasz gyertya
Szójaviasz gyertya

A hangulatos otthon egyik elmaradhatatlan eleme a meghitt világítás. A szójaviasz gyertya megadja ezt nekünk, ráadásul teljesen természetesen. Legyen szó nyárvégi vacsoráról a kedvesünkkel vagy a családunkkal, kellemes őszi este fűszeres illatokkal, nyugtató fénnyel, a gyertya mindig hozzájárul a tökéletes pillanatokhoz.

Használhatunk hagyományos fajtát, azonban a tökéletes összhang érdekében, jobb a természetesre voksolni, ami sem az egészségünknek, sem pedig a környezetünknek nem árt. A szójaviasz gyertya olvadáspontja alacsonyabb, mint a paraffin gyertyáké, ezért nem kormol, égése során nem jutnak káros anyagok a szoba levegőjébe, valamint másfélszer hosszabb ideig ég, mint a hagyományos típusok.

A fenntarthato-otthonom.hu webáruházban a csodálatos szójaviasz gyertya megvásárolható fűszeres vanília, brownie és jégkrém illattal, de a karácsonyi sütemények aromáját idéző változatban is felfedezhető. Az édes, fűszeres narancsillattal és egy leheletnyi fenyővel megspékelt típus pedig a téli esték varázsát emeli.


Tags: