Szőnyegtisztításnak otthon: előnyök és hátrányok

2016-10-12 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Szőnyegtisztítás otthon
Szőnyegtisztítás otthon

Mindenki szereti a tisztaság friss illatát, ezért az emberek többsége igyekszik rendben tartani lakását és gyakran takarítani. A szőnyegtisztítás otthon átlagos masinákkal történik.

Egy erős porszívó géppel gyorsan megszabadulhatunk a porszemcséktől, és mindenféle felületen alkalmazhatjuk, nem csupán szőnyegen, hanem járólapon és laminált padlón is. Sokan az erős, sűrű kefékre esküsznek, amik képesek összeszedni a makacsul megragadt szöszöket.

Ha odakészítünk egy lavór langyos vizet is, akkor itt összegyűjthetjük a porcicákat, anélkül, hogy elröppenjenek. A vízbe érdemes ecetet tenni, hiszen ez a folyadék képes a szőnyeg színeit élénkebbé tenni. A kellemetlen szag hamar elszáll.

Az okos fortélyok többségét nagymamánk ruházta ránk, azonban vannak olyan is, amikre az interneten akadtunk rá. A szőnyegtisztítás otthon valóban nagyon olcsó, szinte költségmentesnek mondható, azonban amellett, hogy nem vagyunk képesek alapos munkát végezni professzionális gépek nélkül, a szabadidőnk is elmegy, és kimerültebbek leszünk.


Tags: ,