Szűrő is kapható a konyhai páraelszívó készülékhez

2016-08-30 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Elszívóhoz való szénszűrő
Elszívóhoz való szénszűrő

Webáruházunkból elsősorban berendezések vásárolhatóak, de néhány alkatrészt is forgalmazunk. Ilyen a ventilátor és a szűrő a konyhai páraelszívó készülékekhez. Ugyanis ez az a két leggyakrabban cserére szoruló dolog, amelyek miatt vásárlóink hívnak bennünket.

A szűrőcsere meghatározott időnként szükséges. Általában használati órák alapján határozzák meg a gyártók a csere szükségességét. Egyáltalán nem mindegy ugyanis, hogy valaki napi szinten használja a konyhai páraelszívó készülékét, vagy csak heti, illetve havi néhány alkalommal.

Sokaknál inkább csak dísz a konyha, hiszen a napi életmódjuk miatt legföljebb csak hétvégén főznek komolyabban. De ahol napi szinten veszik igénybe, ott a konyhai páraelszívó szűrőcseréje hamarabb lesz aktuális. A leggyakoribb az aktív szén szűrő.

Ez a nagy hatékonyságú anyag sok mindent magába tud gyűjteni, de kapacitása nem véges. A cserét a megadott időben ajánlott elvégezni, hogy a berendezés rendeltetésének megfelelően tudjon működni. Amennyiben a sok használat miatt a ventilátor szorul cserére, úgy ebből is vannak rendelhető darabjaink.


Tags: