Tanácsos a szellőző motor telepítése

2016-07-20 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Hatékony szellőző motor
Hatékony szellőző motor

Mivel egy társasház, panel lépcsőháza igazán kevés ablakkal rendelkezik és az alsó szinteken sokszor a pincéből feltörnek a kellemetlen szagok, mindenképp biztosítani kell a megfelelő szellőztetést. A levegő áramlását a szellőző motor biztosítani tudja.

Ez a szerkezet profi módon garantálja a kellemetlen szagok eltűnését, az állott levegő kiiktatását és természetesen a frissítő légkört. Rengeteg tetőn fellelhető már ez a berendezés, ami teljes mértékben költséghatékony, energiatakarékos és magas teljesítőképességgel bír.

Egyik egyedi előnye, hogy abszolút nem hangos, ezért akik a felső emeleteken laknak, nem kell attól tartsanak, hogy a szellőző motor zavaróan hangos lesz majd.

A régebbi villanymotoros szellőző berendezésekhez képest, ez egy roppant magas minőségű szerkezet, amelyik minden szempontból túlszárnyalja a hagyományos rendszereket. Rengeteg esetben ajánlott a nívós szellőző motor mellett dönteni, mivel általa elfelejthető az állott levegő, ami a társasházban könnyen eluralkodik.


Tags: ,