Tankoló pisztoly több eltérő méretben

2018-02-04 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Tankoló pisztoly

Vannak olyan cégek, amelyek már rendelkeznek akkora gépparkkal, hogy kifizetődő lehet egy külön üzemanyag-töltőállomás üzemeltetése is. Az üzemanyagtartály tisztítás mikéntjét szigorú jogszabályok írják elő. Az üzemanyagtartály tisztítás előfeltétele minden olyan kötelezően elvégzendő műveletnek, amelyek valamiféle átalakítással, javítással vagy vizsgálattal kapcsolatosak. Mivel fokozottan tűzveszélyes anyag tárolására használatos a tartály, ezért értelemszerű és logikus a különböző munkavégzések előtti tisztítás.

Az előírások igen szigorúak, ugyanis az ilyenfajta munkát nem végezheti akárki. Egyik feltétel, hogy 18. életévét betöltött legyen az alkalmazott személy, szakmailag is alkalmasnak kell lennie és legalább két felügyelő személy jelenlétében kell dolgoznia, akik mindenegyes lépését figyelemmel kísérik. Hatalmas felelősségről van szó, ahol az óvatosság és az alaposság egyaránt elengedhetetlen. Az üzemanyagtartály tisztításhoz nélkülözhetetlenek a robbanás-biztos eszközök és szerszámok megléte, valamint rendkívül fontos a tartály megfelelő mértékű szellőzöttsége.

Akinek van benzintartálya vagy egyéb üzemanyag tárolója, annak feltétlenül számolnia kell a tankoló pisztoly beszerzésével is. Az uzemanyagtartaly.hu weboldalon egyebek mellett ez is a forgalmazott termékek között szerepel. Az üzemanyag tankoló pisztoly kézi illetve automatikus állapotban is kapható. Különböző méretekben lehet őket vásárolni, de a csővég és a tömlő nagysága mellett, az anyaguk is eltérhet. Minden tulajdonság annak a függvénye, hogy ki milyen folyadékot és milyen típusú járműbe szeretne tankolni.

További információért mindenképpen érdemes felhívni a honlapon található telefonos elérhetőséget, mivel a vonal túloldalán szakértői véleményt és ajánlást fog kapni az érdeklődő. A tankoló pisztoly megrendelése, csak úgy, mint a többi árucikké, csakis pontos egyeztetés, esetleg terepszemle megtörténte után válhat esedékessé. Egyébként az információ menüpont alatt minden termékre lehetséges ajánlatot is kérni, tehát nem muszáj rögtön a mobilhoz nyúlni.


Tags: ,