Távolból is karbantartható a Kyocera nyomtató

2017-11-24 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Kyocera nyomtató

Japán mindig is a magas minőségű technikai termékeiről volt ismert. Ez ma sincs másként. Hiszen, ahol szégyen szabadságra menni és a főnök előtt hazamenni, nem csoda, hogy sokat dolgoznak és kimagasló eredményeket is érnek el.

A japán Kyocera nyomtató különlegessége, hogy felhőalapú flottás szoftvertámogatással van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy a karbantartás távolról is elvégezhető is legyen. Természetesen a nyomtatók minden állapotváltozásról riport is készül, tehát mind a megrendelő, mind a karbantartó cég pontosan követni tudja, hogy egy adott időszakban ki mennyit dolgozott.
Ez csak az egyik előnye a Kyocera nyomtató családnak. A másik, hogy alacsony a működtetési költsége, mivel alkatrészei strapabíróak, festékpatronjai pedig utántölthetőek. Az is jól megoldott, hogy a töltés teljesen egyszerű legyen azoknak is, akiknek minimális, vagy semmilyen technikai képzettsége nincs.

Tehát a Kyocera nyomtató a megvásárlása után, egyszerűen beüzemelhető és működtethető. A nyomtatási funkciók mellett szkennelni és faxolni is lehet vele.


Tags: