Tekerjen a városban 28-as kerékpárral!!

2018-03-23 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
28-as kerékpár

A kerékpározás nemcsak a testre, hanem a lélekre is jótékony hatással van. Míg a fitness, városi és egyéb típusú bicikli a felnőtt igényeket elégíti ki, addig a futóbicikli gyerekeknek remek választás. Ez lényegében egy pedálok nélküli bicaj, amit lábbal lehet hajtani. Sokszor felmerül a kérdés, hogy a használata hány éves kortól ajánlott? Erre azonban nincs egyértelmű válasz, hiszen különböző méretű típusok léteznek.

A váz kialakítása, illetve magassága attól függ, hogy melyik márka termékeiről van szó. Általánosságban elmondható, hogy egy átlagos futóbicikli gyerekeknek megegyezik a 12 colos bringának a méretével. Ez a támpont segítséget nyújthat a vásárlás alkalmával. A tapasztalatok azt mutatják, hogy nagy örömet tud okozni a futóbicikli gyerekeknek. Ha már kiskorban hozzá szeretné szoktatni a csemetéket a kerékpározáshoz, akkor mindenképp érdemes beszereznie nekik egyet. Ezek a járgányok elősegítik, hogy nagyobb korban gond nélkül a szülőkkel tarthassanak a biciklizések alkalmával. Legyen szó túrázásról vagy városi kerékpározásról, ők is szívesen vesznek részt az aktív kikapcsolódásban. Ha Ön is szeret városi környezetben tekerni, akkor a 28-as kerékpár kiválasztása remek döntés. A sok kereszteződés, zebra és kanyargós út nagy kihívás elé állítja a gyártókat, hiszen nem minden modell alkalmas városi használatra. A rendszeres fejlesztéseknek köszönhetően, már ez sem jelent problémát.

A 28-as kerékpár esetében, a kényelmes nyereg, a mély, masszív vázkialakítás és a sok egyéb paraméter lehetővé teszi, hogy a városban bringával intézze el a dolgait, például a gyerekek óvodába, iskolába szállítását vagy a bevásárlást. Amennyiben 160 cm felett van a magassága, akkor a 28-as kerékpár használata javasolt. A megfelelő méret kiválasztásakor azonban más tényezők is közrejátszhatnak. Ha bizonytalannak érzi a biciklizést vagy egyensúlyproblémákkal küzd, akkor a magassága hiába 160 cm, érdemes inkább egy kisebbet választania. A városi kerékpár mindenkinek javasolt, aki szereti biztonságot.


Tags: ,