Tena pelenka antibakteriális réteggel

2024-02-25 | By admin | Filed in: Webáruház.

Sokan lehetnek érintettek az inkontinencia betegségben, ami jelentkezhet öregedés, szülés, súlyos betegségek, műtéti beavatkozások vagy gyógyszerek mellékhatásaként.

Azoknak lehet előnyös a Tena pelenka használata, akik kellemetlenül érzik magukat az inkontinencia miatt szabad mozgás, otthoni vagy munkahelyi tevékenységek végzése során. A termék lehetővé teszi, hogy az érintett személyek továbbra is élvezhessék az életüket anélkül, hogy aggódniuk kellene a vizelet- vagy székletinkontinencia miatt.

A Tena pelenka szabása diszkrét, a külseje olyan, mint egy igazi fehérnemű. Stabilan tart, még súlyos szivárgás esetén is hármas védelem által hamar eltünteti a szagokat. Természetesen, ennek is vannak különböző típusai, ezért minden inkontinenciával élő személy megtalálja a számára ideális fajtát.

Kényelmesen és higiénikusan van kialakítva a Tena pelenka, belső felülete puha, textilszerű anyaggal bevont, szagmegkötő és -semlegesítő, antibakteriális réteggel ellátott. Utóbbi tulajdonságával megelőzi a fertőzések, felfekvések kialakulását.


Tags: