Teraszpadló ápolása kíméletesen, szakszerűen

2016-11-21 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Teraszpadló
Teraszpadló

A kültéri burkolat meghatározó eleme a terasznak vagy erkélynek, ami igazán hangulatossá teheti a helyiséget. Az időjárási körülményeknek azonban fokozottan ki van téve, ezért különleges kezelést és odafigyelést igényel.

Tisztítsa és ápolja körültekintéssel a teraszpadló felületét, hogy az hosszú ideig megőrizhesse az állapotát! Erre a célra számos jó minőségű és válogatott alapanyagokat tartalmazó készítmény kapható, mind a tisztítószereket, mind az ápolóanyagokat illetően.

Ezek a termékek többféle kiszerelésben kaphatóak, így kiválaszthatja azt, amelyik Önnek a legjobban megfelel. A tisztítószerek közül léteznek mélytisztító hatásúak, illetve a szürkülést vagy a szerves lerakódásokat eltávolító készítmények is.

A teraszpadló alapos megtisztítását követően, célszerű ápolni a burkolatot speciálisan kültéri padlókhoz készített olajjal, ami segít megőrizni a faanyag szépségét, vigyáz annak épségére. Egy kevés odafigyelés és a megfelelő készítmények megválasztása már elegendő ahhoz, hogy a teraszpadló éveken át gyönyörű legyen.


Tags: ,