Tetű problémára tetűirtó készítmények

2016-06-12 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Tetűirtó spray
Tetűirtó spray

Manapság egy ritkábban hallani olyasmiről, hogy valaki tetűvel fertőződött volna meg, azonban a gyermekek körében, főleg óvodások, iskolások között még időnként előfordul. Szerencsére, azonban sokkal könnyebben fel lehet lépni ellene, mint néhány éve, ugyanis a modern tetűirtó segítségével hajvágás és petróleum nélkül is megoldható a probléma.

A ma megvásárolható tetűirtó készítmények kiszárítják a tetűket és megfullasztják, majd a tetemeket egy speciális sűrű fésűvel ki lehet szedni, akár a hosszú, göndör hajból is, így lényegében pár perc alatt elfelejthetjük a kellemetlenségeket.

Azonban, ha már volt ilyen helyzet az oviban vagy az iskolában, akkor érdemes megelőző terméket is használni, ami nem engedi fertőződni, esetleg újrafertőződni a kicsi fejét. Amennyiben érdekelt ilyen tetűirtó termékben, akkor a www.kamullapatika.hu weboldal a segítségére lehet, ugyanis itt különféle változatok is fellelhetőek a spray-től, a cseppeken át, a speciális fésűig, vagyis az összes szükséges holmit egy helyen beszerezheti.


Tags: ,