Thule box a sílécek szállításához

2018-08-17 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Thule box

Még javában tombol a nyár, de egyesek már most gondolnak a téli élvezetekre. A sífelszerelés egyáltalán nem olcsó dolog, viszont a Thule box nagyszerű védelmet biztosít ahhoz, hogy a drága sílécek ne sérüljenek. A tetőbox köztudottan roppant hasznos dolog a kényelmes utazásnál, hiszen a kisebb, sőt, sokkal nagyobb dolgokat nem kell az autó csomagtartójába vagy az utasterébe szorítani.

Eleinte ilyesmit a külföldi autók tetején láthattunk leginkább, azonban ma már a magyarok is egyre gyakrabban vásárolnak vagy bérelnek ilyesmit. Igen, jól olvasta, Thule box is vásárolható vagy bérelhető a stilusosutazas.hu webáruházon keresztül.

Ez kiváló lehetőség és minden zsebnek megfelelő, hiszen a tetőbox felszerelése előtt be kell szerezni a csomagtartót is. De mi is van a sífelszereléssel? Amennyiben biztonságban akarja szállítani, akkor ne feledkezzen meg a Thule boxról, illetve arról sem, hogy síléctartó adapterre szintén szüksége lesz! Ez a kiegészítő szintén beszerezhető a már említett weboldalon.


Tags: ,