Thule hólánc mindenféle járműhöz kapható

2016-01-06 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Thule hólánc bármilyen járműhöz
Thule hólánc bármilyen járműhöz

A napokban hozzánk is megérkezett a hó és ez sok helyen igen nagy fennakadást jelentett a közlekedésben. Egyre gyakrabban látni az útról lesodródott autókat vagy amelyek elakadtak a pár centis hóban. Mindez elkerülhető a Thule hólánc használatával.

Persze, így is előfordulhat, hogy a nagy hóban elakad a jármű vagy megcsúszik a jeges úton, de sokkal kisebb erre az esély, mint azoknál a személygépkocsiknál, amelyek Thule hólánc nélkül közlekednek.

A balesetek megelőzése érdekében, mindenképpen érdemes beszerezni egy ilyen eszközt, hiszen a koccanások során keletkezett sérülések kijavítása sokkal több pénzbe kerül, mint egy hólánc. Használatuk és felhelyezésük igen egyszerű, így bárki megbirkózhat vele.

Nem szükséges szerelőhöz vinni azért az autót, hogy felkerüljön rá a hólánc. A Thule hólánc több típusa is beszerezhető a szaküzletekben. Kapható személygépkocsikhoz, terepjárókhoz, de haszongépjárműre is ilyen szerkezet. Tegye Ön is biztonságosabbá és kényelmesebbé a vezetést a téli hónapok alatt!


Tags: ,