Tökéletes szerkezet a Hyundai Hum770 ultrahangos párásító

2018-02-09 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Midea párásító

A Midea márka hallatán mindenki azokra a párásítókra és párátlanítókra gondol, amelyek több évig tökéletesen működnek és bizony hosszú távú megoldást kínálnak a páratartalmat illető gondokra. Sokak nagy kedvence a Midea páramentesítő, amelyik a bekapcsolását követően rövid időn belül a megfelelő szinte csökkenti az adott helyiségben a páratartalmat. A valóban jól teljesítő modellek közül külön dicséretet érdemel az MDDG-30DEN3 típus, amelyik a levegőt egy ventilátor segítségével először egy nagyon hideg, majd ezt követően egy forró rácson szívja át.

A Midea páramentesítő szerkezet hideg rácsán a víz lecsapódik és az alsó víztartályba csöpög. A meleg felület a lehűtött levegőt az eredetileg beszívott hőmérsékletre melegíti fel. Ez a működési elv azért annyira jó, mert ennek hála a berendezés se nem hűti, se nem melegíti jelentősen a helyiség levegőjét. A Midea páramentesítő modernségét igazolja az automatikus üzemelés és a beállítható kívánt páratartalom. Ha a szerkezet eléri a kívánt páratartalmat, először lekapcsol a kompresszor, majd leáll a ventilátor. Ha pedig esetleg megnő a pára tartalma a levegőben, akkor egyből bekapcsol a Midea páramentesítő.

Ahogy a párátlanítók világában ez a készülék, úgy a párásítókéban a Hyundai Hum770 ultrahangos párásító dominál. Sokan úgy vélik, hogy ez több, mint egy szimpla szerkezet, amelyik megnöveli a levegő páratartalmát. A kütyü azon kívül, hogy egy gombnyomással véget vet a száraz levegőnek, még gyógyklímát is biztosíthat. Mit is jelent ez? Nos, a Hyundai Hum770 ultrahangos párásító a speciális kialakítása révén segít a légúti betegségek hatékony kezelésében.

A rendszer sokoldalúságát igazolja ez. A Hyundai Hum770 ultrahangos párásító előnyei közé sorolható, hogy cseppmentes, csendes és nagyon energia-hatékony. Az eszköz valóban gazdaságosan és környezetbarát módon végzi a feladatát. Sőt, annyira halk, hogy azt még nyugodtan lehet alkalmazni a hálószobában, akár éjjel is. A Hyundai Hum770 ultrahangos párásító könnyű karbantarthatóság, hosszú élettartam garantál, aminek köszönhetően a lakók elfelejthetik a száraz levegő okozta gondokat.


Tags: ,