Tudjuk meg a lakáshitel részleteit

2016-08-29 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Sok mindenre jó a lakáshitel
Sok mindenre jó a lakáshitel

Ha eljött az ideje, hogy teljesen új otthonba költözzünk, de nincs meg hozzá a kellő anyagi fedezetünk, akkor valamilyen segítség után kell nézzünk. Az egyik megoldás lehet, hogy a rokonoktól kérünk kölcsön, de ez nem mindig jó lehetőség, ezért gyakran csak magunkra és a jó lakáshitel konstrukciókra számíthatunk. Szerencsére nagyon sok olyan pénzintézmény létezik, amelyik örömmel áll a rendelkezésünkre ezen a téren.

Első lépésben azonban tudnunk kell, hogy mire kérhetünk támogatást. A piaci kamatozású és Forint alapú hitel szinte akármilyen ingatlanvásárlásra felhasználható. Ezek közé tartozik a házépítés, bővítés, korszerűsítés, renoválás, valamint még a nyaraló megvétele is.

Ezzel szemben, az államilag finanszírozott lakáshitel egyedül csak új épület építésére, vásárlására vagy már meglévő otthon korszerűsítésére igényelhető. Ezeket a részleteket érdemes megjegyeznünk, hogy biztosan objektív döntést tudjunk hozni minden szempontból. A lakáshitel felvétele igen fontos döntés, ezért érdemes alaposan megfontolni.


Tags: ,