Útmutató kismama ruha választáshoz: a hordozóskabát

2022-01-27 | By admin | Filed in: Szolgáltatás.
hordozóskabát
Hordozóskabát

A kisgyermekes anyukák nagyon szeretik a praktikus ruhadarabokat, amivel könnyebbé tehetik az öltözködést. A baba születése mindig nagy boldogság, de az is ismert, hogy ilyenkor körülötte forog minden és nem sok idő marad az anyuka öltözési szokásaira. Nem véletlen, hogy a hordozóskabát az egyik legnépszerűbb kismama ruha. Ez olyan darab, ami több funkciót betölt. A terhesség alatt nagyon fontos a kényelmes viselet, ezért ez a kabát közkedvelt a kismamák körében. A kicsi születése után válik igazán fontossá, ugyanis egy betét segítségével babahordozóként tudják használni.

Ennek köszönhetően, a közös séta sem jelent kihívást. Ha fontos elintéznivalója van vagy vásárolni szeretne lemenni, bátran viheti a kicsit is. Öltöztetés után beleteszi a hordozóba, felhúzza a zipzárt és a baba melegben, biztonságban van. A téli időszakban ez a kabát egyszerűen zseniális megoldás az anyukának és a babának is. Többféle modellben és színben elérhető. Méret szempontjából is nagy a választék.

Kapucnival ellátott, nem engedi át a vizet, így esőben, hóban is viselhető. A tervezésnél odafigyeltek minden kis apró részletre, megkönnyítve az anyukák mindennapi életét. Minőségi anyagból készül, nem szakad el és sokáig hordható. A több zseb teszi igazán előnyössé. A telefont és a kulcsot sem kell kézben tartani. Mosógépben mosható, nem túl magas hőfokon. Abban az esetben, ha már nincs szükség a hordozós részre, egyszerűen kivehető a cipzár segítségével, a kabát pedig továbbra is használható.

A kapucni szőrméje levehető, így tavasszal és ősszel is viselhető. Bővítheti ruhatárát egy vagány darabbal. Ritka az a ruhadarab, amelyik egyszerre 3 funkciót tölt be, ezért érdemes beszerezni, mert bizonyára nem bánja meg. Egyenes szabású, ami mindennel passzol. Emellett kismama pulóver is kapható hordozható résszel. Ez is egy praktikus darab, ami meleg és elegáns. Mindezek az oldalon megtekinthetőek és megvásárolhatóak. Ha a döntésében bizonytalan, esetleg több információt szeretne megtudni, érdeklődjön telefonon vagy levélben!


Tags: