Vagány tolltartó fiúknak

2018-12-21 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Minőségi tolltartó

Annyiféle tanszert kell magukkal hordaniuk a gyermekeknek manapság az iskolába, hogyha nem lenne példás rend a táskájukban, nem is tudnák, hogy mit hová tettek. Szükséges egy tolltartó az írószerek, radír, ceruzafaragó és a többi nélkülözhetetlen dolognak.

Amennyiben igazán színvonalas tolltartó megvételén gondolkozik a gyermeke részére, akkor azt tudjuk Önnek tanácsolni, hogy keresse fel a taskagaleria.hu webáruházat, mert ott minden bizonnyal meg fogja találni azt a tartós és praktikus terméket, amit keres!

Készleten van például az Ars Una Batman tolltartó, ami egy kisfiúnak ideális választás, hiszen szinte mindegyikük rajong ezért a filmhősért. Mélyített, belül kihajtható füllel, cipzáras belső rekesszel ellátott darabról beszélünk. Ebbe biztosan belefér majd a nebuló mindenegyes írószere. Társai is irigykedve csodálják majd a vagány tolltartót, amin Batman képe látható, amint éppen akcióba lép. A tolltartó mérete 15,5×22,50×4,5 cm. Tehát a méret is pont ideális, tehát válassza ezt a terméket!


Tags: ,