Választható többféle burkoló ék

2022-03-19 | By admin | Filed in: Szolgáltatás.
burkoló ék
Burkoló ék

A lakásfelújítások egyik sarkalatos pontja a kellő hatékonysággal elvégzett burkolás. Hiába történik meg a falak és padlózat professzionális előkészítése, szigetelése, ha a legfelső réteg esetében a létrehozott felszín egyenetlen. Ennek az esetleges problémának a kiküszöbölésében tud segítséget nyújtani a burkoló ék célirányos alkalmazása. A burkolatszintezo.hu weboldalon igény szerint választható a TLS-PRO nagy, illetve TLS-BASIC kis ékes lapszintező rendszer.

A kétféle termék nem kompatibilis egymással, ugyanis eltérő méretekkel rendelkeznek, mind a talpak, mind a burkoló ék függvényében. Ettől eltekintve, az eszközök külön-külön remekül bevethetőek a teljesen vízszintes felület létrehozásához. Ha különösen nagy és vékony csempékkel történik a munka, akkor a TLS-PRO mellett éri meg voksolni.

A prémiumminőségű műanyagból készült burkoló ék legalább 25 alkalommal felhasználható, így a megtérülése garantált. Még a kezdők is gyorsan elsajátíthatják az ezzel történő munkavégzést. Célja, hogy megelőzze a lapok elmozdulását, a lerakást követő további munkafázisok, valamint a száradási idő alatt. Többféle kiszerelésben rendelhető meg.


Tags: