Vecsés parkoló reptér közelében, transzferszolgáltatással

2019-03-07 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Vecsés parkoló reptér
Vecsés parkoló reptér

Mindenkinek sokat számít az idő és a gyorsaság, főleg akkor, ha éppen repülőút előtt áll. Ilyenkor gyorsan kell a csomagokat feltenni, átmenni az ellenőrzésen, becsekkolni és felszállni. Attól függően, hogy milyen messze utazik, a reptérre a felszállás előtt 1-2 órával érdemes megérkezni A Liszt Ferenc repülőtér közvetlen közelében rengeteg fizetős parkolóhely található, de ezek rendszerint elég drágák.

A Vecsés parkoló reptér közeli alternatíva, fapados árakkal, ahonnan transzferbusszal érkezhet a 2A vagy a 2B terminálokhoz. Honlapunkon tájékozódhat arról, hogyan tudja a legkönnyebben megközelíteni, a mintegy 300 férőhelyes nagy parkolót, valamint online foglalhat helyet.

Az árak alacsonyak, pénztárcakímélők. Szabadtéri és fedett helyek közül választhat, hosszú távú parkolás esetén pedig egyéni szerződéskötésre is adódik lehetősége. Vecsés parkoló reptér közelében van, napi 24 órás megfigyeléssel, éjjel-nappal nyitva áll Ön előtt. Természetesen biztonsági kamera is védi az itt hagyott értékeit.


Tags: ,