Végre itt van az autógumi akció!

2017-09-15 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Autógumi akció

Egyesek sajnos valóban könnyelműen gondolkodnak a nyári-téli gumi cserét tekintve. Pedig gondosan kell eljárni annak érdekében, hogy az utazás télen és nyáron is biztonságban történjen. Sokak nagy örömére, az autógumi akció keretein belül jó áron meg lehet venni azt a téli és nyári abroncsot is, amivel nyugodtan lehet közlekedni a legnagyobb hidegben és a szinte már kibírhatatlan melegben is.

Az autógumi akció segítségével nyáron is a megfelelő gumik kerülhetnek fel az autóra. Nem szabad figyelmen kívül hagyni a tényt, hogy aki a téli gumival közlekedik nyáron, annak azzal kell számolnia, hogy a fékút hosszabb lesz a nedves, de akár még a száraz útfelületen is.

Számos teszt igazolta, hogy akár 25 százalékkal is hosszabb lehet a fékút a téli abronccsal, még akkor is, amikor teljesen száraz a felmelegedett aszfalt. A nyáron használatos autógumik, a kialakításuk, felépítésük és anyag-összetételüknek hála jobban teljesítenek. Az ezzel ellátott gépjárművek jobban veszik a kanyarokat a nyári hőségben, a télivel szemben. Az autógumi akció révén pedig olcsón megvehető a jó termék.


Tags: ,