Yamuna – a természet kincseiből

2021-10-25 | By admin | Filed in: Webáruház.

Natúr kozmetikumok, amelyek állatkísérletektől is mentesek. A Yamuna összes terméke natúr, kizárólag a természetben fellelhető illóolajokat és növényeket tartalmaz. Sokféle készítményük van, a szappantól kezdve, az arctonikon át a ránctalanító krémig, minden megtalálható a repertoárjukban, még férfiaknak is elérhető például a borotválkozás utáni balzsam.yamuna

A Yamuna fejlesztései alatt az volt a legfontosabb, hogy a lehető legjobb minőségű alapanyagokból készüljenek el szépségápolási cikkek. A használatukkal a bőr puha és bársonyos lesz, erősödni fog a védekező képessége. Képes megőrizni a bőr fiatalságát és egyensúlyát, elhalványítva a ráncokat. Minden készítmény bőrbarát, csupán természetes hozzávalókból készült.

A fürdőbombák elrepítenek varázslatos trópusi birodalmakba, ahol az összetevők egyike a Frangipáni nevű növény virágzik. A szappanok lágyan tisztítják, ápolják és karbantartják a bőrt. A Yamuna fontosnak tartja a fogyatékkal élők megélhetését, ezért a termékek csomagolását ezek az emberek végzik.


Tags: