Cetaphil, az érzékeny bőr mentsvára

2016-02-10 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Cetaphil bőrápolási program
Cetaphil bőrápolási program

Manapság egyre többen küzdenek az érzékeny bőr okozta kellemetlenségekkel. Ugyanis az állandóan száraz bőr nemcsak esztétikailag mutat rosszul, hanem egyéb egészségügyi problémákhoz vezethet, mint az irritáció, allergia, ekcéma, pikkelysömör. Ezek okozói külső és belső hatások egyaránt lehetnek, amelyeket nagyrészt kivonhatunk az életünkből, de maga a probléma nem kezelhető.

Marad tehát csak a tüneti kezelés, a viszketés és a bőrszárasság megszűntetése, illetve a megfelelő hidratálás, ami az érzékeny bőr esetében kulcsfontosságú. Erre nyújt remek megoldást a Cetaphil komplex bőrápolási program, ami kimondottan atópiás bőrre is ajánlott testápolót, tusfürdőt és tisztítóoldatot is tartalmaz.

A Cetaphil Restoraderm bőrgyógyászok által tesztelt és ajánlott kímélő, magas fokon hidratáló kozmetikum család, ami normál és érzékeny bőr esetében is alkalmazható, sőt, még a babák bőre is ápolható vele. A gyermekek bőr alapvetően érzékenyebb, mint a felnőtteké, így érdemes mindig olyan kozmetikai termékeket használni, ami nem tartalmaz allergéneket, tartósítószereket, adalék és illatanyagokat.

Azonban, sajnos már egyre gyakoribb a pici korban kialakuló allergia, ekcéma vagy pikkelysömör is, aminek kezeléséhez és a tüneteknek kialakulásának megelőzéséhez szintén egyedülálló segítséget nyújt a Cetaphil. A látványos javulás és a tartós kedvező állapot fenntartása érdekében, érdemes a Cetaphil termékek együttes alkalmazását előnyben részesíteni. A szennyeződések eltávolítására használjuk a Cetaphil tisztítóoldatot, a tusoláshoz, fürdéshez, babák fürdetéséhez a tusfürdőt és közvetlen utána a hidratáló testápolót, így kiegészíthetik és fokozhatják egymás hatását.

Száraz bőr esetén, ajánlott minél gyakrabban igénybe venni a Cetaphil segítségét, hogy a bőr természetes védőrétege úgy regenerálódhasson, hogy folyamatos támogatást kap egy erre alkalmas készítménytől. Ha Ön vagy valamelyik családtagja, ismerőse már régóta küzd ilyen problémával, akkor lépjen be az ewopharma.hu weboldalra és rendelje meg azonnal ezt a kiváló kozmetikumot, hogy minél hamarabb megoldást nyújthasson!


Tags: ,